经历

Ykslammi DiscGolfPark

免费

Ykslammi DiscGolf Park sekä alueen muut ulkoiluaktiviteetit houkuttelevat Ryttylään läheltä ja kaukaa. Ympäri vuoden alueella on käytössä 18-väyläinen frisbeegolfrata, joka on rakennettu kahdessa vaiheessa kesällä 2013 ja 2015. Vuokon Luonnosuojelussäätiön omistamalle maisemoituun hiekkakuoppaan rakennetun radan ovat suunnitelleet Juho Rantalaiho ja Pasi Koivu. Radan pinnanmuotoja leimaavat mäkisyys ja suuret korkeuserot, jotka ovat monen heittäjän mieleen. Avoimilla pitkillä väylillä voit tavoitella kotkia tai haastaa itsesi kapeilla metsäväylillä.

Suositun radan ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa Ryttylän Kiri Hausjärven kunnan tukemana. Kirin höntsäporukka ”Kilisevät kettingit” pitävät alueen siistinä keräämällä heittoväyliltä löytyvät roskat ja pullot talteen kaksi kertaa viikossa.

Frisbeegolfin lisäksi Ykslammin alueella on käytettävissä kuntoportaat, pururata, beach volley kenttä, petanque kenttä, uimaranta, laavu, Kakslammin luontopolut sekä monipuoliset kuntoilulaitteet. Talvisin alueella voi lisäksi harrastaa avantouintia ja hiihtoa. Ykslammin rannalla on Ryttylän Kirin omistama vapaa-ajan rakennus Kisala, jota vuokrataan pienten juhlatilaisuuksien tai tapaamisten pitopaikaksi.


Tervetuloa ulkoilemaan!

在芬兰哪里?

Lakeland

季节

合适的体验 全年

联系

Ryttylän Kiri ry

Riihiviidantie 616, 12310 Hausjärvi